E-commerce.

Meer marge door slimmere logistiek. Marges liggen onder druk in e-commerce, waar in de afgelopen jaren constante groei vooraan stond. Nu kijken we naar winst. Als logistiek experts begrijpen we de uitdagingen waarmee e-commerce bedrijven te maken hebben en helpen deze te overwinnen. Slimme, snel te implementeren oplossingen waardoor je onder aan de streep meer over houdt. Punt.

Quick wins en lange termijn continuïteit.

In de dynamische wereld van e-commerce is het van essentieel belang om snel te kunnen schakelen en te profiteren van snelle successen. Daarom richten wij ons op quick wins – slimme, direct toepasbare oplossingen die jouw logistieke processen direct optimaliseren. Of het nu gaat om het versnellen van de orderverwerking, het verminderen van voorraadproblemen of het stroomlijnen van verzendmethoden.

Maar als succesvol e-commercebedrijf kan je niet alleen afhankelijk zijn van snelle oplossingen op korte termijn. Daarom streven we naar lange termijn continuïteit. We kijken verder dan de oppervlakte en ontwikkelen strategieën die je bedrijf op de lange termijn duurzaam succesvol maken. We analyseren jouw logistieke processen en identificeren verbeterpunten die zorgen voor een efficiëntere workflow, kostenbesparingen en een betere klanttevredenheid.

Waar ligt jouw winst?

Verhoog mijn leverbetrouwbaarheid

Ik wil terugkerende klanten en meer herhaal aankopen

Mijn magazijn kan efficiënter

Mijn retourproces kost teveel geld

Poelman

Thomas Poelman

Algemeen directeur

Met behulp van de jongens van Logistiek en Advies hebben wij succesvol een WMS geselecteerd en geïmplementeerd. Daarnaast hebben ze ook mee geholpen met de inrichting van het nieuwe magazijn en de logistieke processen. Hierdoor konden wij een nieuwe verkoopmarkt (B2C) aanboren. Het zijn jongens met de juiste kennis waarmee je fijn kan samenwerken.