Logistiek en Advies analyseert op logistieke processen.

Dat is onze kern.

Als hart van het bedrijf, is logistiek nog te vaak gebaseerd op oude inzichten of onderbuikgevoel. Logistiek & advies maakt warehouse en supply chain keuzes tastbaar en kwantitatief. Het hoeft niet ingewikkeld, zolang de logistieke-, verkoop en financiële afdelingen maar naar dezelfde getallen kunnen kijken. Wij krijgen energie van projecten met impact, waar onderaan de streep tastbaar resultaat uit komt.

In het kort: Meer marge door slimmere logistiek.

Hoe gaan wij te werk.

Het team van Logistiek en Advies werkt vanuit verschillende disciplines, maar met dezelfde kernwaarden.

Praktisch

 

Doelgericht

 

Daadkrachtig

 

Informeel

 

Wat zeggen klanten over ons?

Onze klanten omschrijven onze aanpak als persoonlijk, met een duidelijke visie vanuit de praktijk. Geen ingewikkeld schoolboekenadvies dat op de plank komt te liggen, maar een praktisch en persoonlijk plan waar iedereen uit het team met plezier mee aan de slag kan. Heb je hiervoor niet de handjes? In de afronding van het project kan iemand van ons team nog een aantal weken of maanden meelopen om de uitvoer in goede banen te leiden, tot het project op eigen benen staat. 

In het kort: Logistiek & Advies geeft praktisch en eerlijk advies, aan de hand van kwantitatieve analyses. Onze persoonlijke aanpak zorgt voor resultaat op maat.

Het team van Logistiek en Advies.

Ons team bestaat uit een groep professionals met verschillende achtergronden en vaardigheden. Samen zetten we ons in voor onze missie: Meer marge door slimmere logistiek. Teamwork is onze drijfveer: we ondersteunen elkaar en dagen elkaar uit. Door onze diverse perspectieven en ideeën bieden we innovatieve oplossingen voor complexe problemen.

Giel

van Teijlingen

Logistics Consultant

Geoffrey

Pieper

Supplychain Consultant

Dex

van Hofwegen

E-commerce
Consultant

Mieke

Werter

Supplychain Consultant