Wholesale.

Meer tevreden klanten door slimmere logistiek. De meest succesvolle groothandels focussen zich op service, want goede kwaliteit leidt naar klantloyaliteit. Logistiek speelt hierin een centrale rol. Van de eerste juiste levering tot het constant leveren van kwaliteit bij elke herhaalaankoop. Als logistiek experts begrijpen we de waarde van automatisering, verduurzaming en hoge klanttevredenheid. Met slimme, snel te implementeren oplossingen waarmee je onder aan de streep meer over houdt.

Goede logistiek zorgt voor terugkerende klanten.

Nieuwe klanten brengen direct omzet, maar het aantrekken van een nieuwe klant is gemiddeld 3x duurder dan een bestaande klant nogmaals laten kopen. Logistiek en Advies optimaliseert complexe en dure logistieke uitdagingen, zoals magazijninrichting, voorraadbeheer, en het aansluiten van nieuwe verkoopkanalen. Zo kunnen wij adviseren bij een nieuw WMS, helpen met voorraadallocatie en slimme routes, of bottlenecks in de supply chain analyseren en oplossen.

Met als doel? Meer tevreden klanten door slimmere logistiek.

Waar ligt jouw winst?

Automatiseren

Ik wil terugkerende klanten en meer herhaalaankopen

Mijn magazijn kan efficiënter

Ik wil graag verkopen via ecommerce

de Hillegomse

Pieter de Vreugd

Algemeen directeur

De Hillegomse is de afgelopen jaren fors gegroeid. Daardoor was het goed om het functioneren van de logistieke organisatie eens nader onder de loep te nemen. Logistiek en Advies heeft hiervoor onderzoek gedaan en advies uitgebracht. Hierover zijn wij zeer tevreden. We kijken terug op een prettige samenwerking met Giel en Geoffry.